Kertomus matkasta kansanparantajaksi

Aitosuomalaiset haastatteli kansanparantajaa Arto Kukkosta, ja pyysi häntä kertomaan oman tarinansa.

Kansanparantaja Kukkonen määrittää oman tarinansa sanoilla: ”Kylähullun nousu ja uho.” Kysyimme häneltä mistä näinkin epätavanomainen näkemys omasta kuljetusta elämänpuolusta juontaa juurensa?

Hän aloittaa tarinansa sanomalla:

”1980-luvun lopulla eräs taikuri tai luikuri kummin vain, tuli Oulussa aseman lähellä olevassa pubissa pöytään ja pyysi näyttämään kättäni kämmenpuoli häneen päin. Taikuri laittoi kätensä kämmenpuoli minuun päin noin 10cm etäisyydelle ja kysyi ” Mitä tunnen?” (Parin illan aikana tuli opittua pari muutakin juttua) Tämä oli kuitenkin ensimmäinen tutustumiseni niin sanottuun universaaliin energiaan.

1990- luvun lopulla, Norjassa, eräs sikäläinen, syöpää sairastava neitonen pyysi minua hoitamaan häntä. Siitä alkoi minun henkilökohtainen hoitajan/parantajan taival.

Vuosien mittaan näin ihmisiä jotka lähtiessään kantoivat kävelykeppejään tai työsivät pyörätuolinsa pois. Itse ihmettelin jokaisen tapauksen jälkeen enemmän ja enemmän, mistä on kyse. Yhteinen nimittäjä tapauksille oli että, jokainen tapahtui vähän sen jälkeen kun olin loukkaantunut jossakin tapaturmassa vakavasti tai muuten oli henki ollut katkolla.”

Mitä tarkoitat tällä? Vaikuttaa siltä kuin, että olisit itse kokenut varsin rankkoja juttuja omassa elämässäsi.

”Kyllä niinkin voisi sanoa. Olen pudonnut 10 metrin korkeudelta, opetellut uudelleen kävelemään, selvinnyt räjähdysonnettomuudesta ja sydäninfarkteista. Välillä harkitsin vakavasti Kävelevä Katastrofi- paidan ostamista.

Vuoden 2018 alussa Suomalaisen lääketieteen edustajat onnistuivat kuntouttamaan minut niinkin hyvin että, olin 2 kuukautta lähinnä vaaka-asennossa ja ajattelin, hengitä sisään, hengitä ulos. Jos lakkasin ajattelemasta, minua oltiin tönimässä, kun lakkasin hengittämästä.

Helmikuun alkupuolella tulikin sitten loppu, Ja alku.
Eräs päivä huomasin hengittäväni normaalisti ja alkoi tapahtua paljon muutakin mielenkiintoista henkisellä, parapsykologisella ja ihan käytännön tasollakin. Pari ystävää oli silloin korvaamattomia kertomaan asioista ja ohjaamaan oikeaan suuntaan, sekä opettamaan miten muuttaa hoitomenetelmääni ihmisille tutumman oloiseksi.”

Tarkoitatko, että omat rankat kokemuksesi elämässä ovat jotenkin olleet se kantava voima kansanparantajaksi?

”Oman käsitykseni mukaan ihmisen mieli ja järkeily on ainoa este välittäjänä toimiselle. Välittäjänä siksi että, tosiasiallisesti ihmisen omat voimavarat ovat suhteellisen rajalliset kun taas maailmankaikkeudessa riittää energiaa loputtomasti ja teorian mukaan parantaja välittää energiaa hoidettavaan itsensä kautta.
Ihmisen mieli on myös rajallinen. On asioita joihin uskomme ja asioita joihin emme usko koska meille on opetettu, mikä on mahdollista ja mikä mahdotonta. Ensimmäiset vakavasti otettavat tulokset syntyivätkin ollessani fyysisesti huonossa kunnossa, jolloin oli muutakin miettimistä kuin, mikä käy järkeen, mikä ei.
Ajan mittaan näiden asioiden järkeilyn oppi jättämään toissijaiseksi. Tekemiseni lienee niitä harvoja jotka pitää tehdä niin sanotusti aivot narikassa jos aikoo tehdä hyvää työtä.

Moni, joka on kulkenut vuosia lääkäreiden luona saamatta apua on saanut minulta avun, joitakin hyvinkin vaikeita vaivoja onnistunut hoitamaan. Toiset ovat saaneet avun nopeammin, toiset hitaammin. Kaikkia en ole onnistunut auttamaan eikä koskaan voi taata tulosta etukäteen.

Parantamista energialla on tehty tuhansia vuosia. Nykyisin kun aletaan olla vuodessa 2020 jotkin piirit kyräilevät hoitajia ja parantajia edelleen mikä kummastuttaa, ettei edes luultavasti ainakin 5000 vuotta käytäntöä ole herättänyt heissä luottamusta alan tekijöitä kohtaan.

Suomessa oli 1970-80 luvulle asti joka kylässä hierojia, niksauttajia ja jäsentohtoreita. Osattiin keittää yrteistä lääkkeitä moniin vaivoihin.
Jos jollakin oli jotain vaivaa, joku osasi kyllä kertoa kenen luokse mennä.
Nykyisin näitä auttajia on alettu vieroksua ja juostaan lääkäriltä hakemassa reseptiä jopa yskänlääkkeeseen.

Eräs Venäläinen ystäväni ihmetteli: ”Miksi Suomalaiset menevät aina lääkärille kun teillä on niin paljon hoitajia?”

Lääketieteellä ja kirurgialla on paikkansa mutta, erään apteekkarin sanoin: ” pillerit eivät ole aina se oikea tie hyvinvointiin”.”

Näihin sanoihin päättyy Kukkosen kertomus elämän mittaisesta matkasta kansanparantajaksi.

Aitosuomalaiset kiittää Arto Kukkosta haastattelusta.